Nysgerrig kvinde på næserenser

Næserenser – Hvad er det og hvor køber jeg en?

En næserenser til baby er et hjælpemiddel, der er designet til at rense en babys næse for snot og slim. Det kan være i form af en elektrisk næsesuger, en næsepumpe eller næsespray. Det er vigtigt at rense babyens næse, da en fyldt næse kan gøre det svært for barnet at trække vejret og sove. Derudover kan det også gøre det svært for barnet at spise og drikke.

Det kan anbefales at bruge en næserenser, når barnet oplever ubehag når snottet lukker for luftvejene i næsen. Man kan bruge en næserenser ved først at give babyen nogle dråber saltvand i næsen, som hjælper med at løsne snot og slim. Derefter kan man bruge en elektrisk næsesuger eller næsepumpe til at suge snot og slim ud af babyens næse. Det er vigtigt at følge vejledningen for den specifikke næserenser, man bruger, for at sikre, at man bruger den korrekt og sikkert. Det er også vigtigt at rengøre næserenseren efter brug så man undgår at bakterier kan bygge sig op i enheden.

Læs også vores artikel: Forkølet baby - Sådan hjælper du dit barn

Hos os forhandler vi vores egen elektriske næsesuger SnotBuster som er den absolut bedste elektriske enhed til at rense og suge næsen på din baby. Vores elektriske næserenser har 5 forskellige sugestyrker, 3 forskellige sugehovedet tilpasset alderen på din baby, indbygget musik og lys til glæde for babyen og samtidig er den utrolig støjsvag ved brug. Den er BPA-fri og sugehovederne er lavet i silikone så de er dejlig bløde for næsen når der skal suges.

Læs vores guide: Sådan vælger du den rigtige næsesuger

Fjern sejt snot uden problemer

Sejt snot i næsen kan være meget frustrerende for både babyer og forældre. Det kan påvirke barnets humør, da det kan være svært for barnet at trække vejret. Heldigvis kan dette løses ved at bruge saltvandsdråber for at løsne det seje snot. Dette kan gøres ved at dryppe et par dråber saltvand i næsen eller ved at skylle næsen med saltvand. Derefter kan man bruge en elektrisk næsesuger til at suge snottet ud. Dette er en effektiv måde at fjerne sejt snot på, som kan hjælpe barnet med at trække vejret og sove bedre. Det er vigtigt at huske at rengøre næsesugeren efter brug for at undgå krydsinfektioner.

Læs også: Korrekt brug af en elektrisk næsesuger – sådan gør du det

Læs vores artikel: Fjern snot - Sådan fjerner du snot i dit barns næse

Tilbage til blog
1 af 3