Tilstoppet næse pige gnidder sine øjne

Tilstoppet næse hos spædbørn og børn - Sådan løser du det

I en offentliggjort undersøgelse fra 2014, der blev publiceret i tidsskriftet "International Journal of Pediatrics," blev effektiviteten og sikkerheden af ​​ikke-farmakologiske behandlinger af nasal overbelastning hos børn undersøgt. Studiet fokuserede på brugen af ​​hypertoniske og isotoniske løsninger samt medicinske enheder, herunder elektriske næsesugere.

Forskerne fandt, at brugen af ​​saltvand til at skylle næsen kan hjælpe med at lindre symptomerne på øvre luftvejsinfektioner (URTI) hos børn. Dette skyldes, at det kan hjælpe med at fjerne overskydende slim, reducere overbelastning og fremme vejrtrækningen. Brugen af ​​saltvand til at skylle næsen er også sikker og godt tolereret af børn.

Se vores løsning til snottet næse: SnotBuster næsesuger fjerner snot nemt og effektivt fra dit barns næse

Læs også vores artikel: Forkølet baby - Sådan hjælper du dit barn

Forskerne undersøgte også brugen af ​​medicinske enheder, herunder elektriske næsesugere, til at behandle nasal overbelastning hos børn. De fandt, at brugen af ​​en elektrisk næsesuger i kombination med saltvand kan mindske risikoen for at udvikle akut øremiddel mellemørebetændelse) og rhinosinusitis (bihulebetændelse) i forbindelse med viral rhinitis (Forkølelse). Brugen af ​​en elektrisk næsesuger er også sikker og godt tolereret af babyer og børn.

Det er værd at bemærke, at undersøgelsen også fundet, at brugen af ​​saltvand og medicinske enheder kan reducere brugen af ​​medicin (antihistaminer, decongestants, antibiotika og corticosteroider) under behandlingen af ​​URTI hos børn.

Sammendraget er, at brugen af ​​saltvand til at skylle næsen og medicinske enheder, herunder elektriske næsesugere, kan være effektive og en sikker metode til at behandle nasal overbelastning hos børn. Altså at foretage en næseskylning med saltvandsdråber og dernæst sugning med en elektrisk næsesuger.

Læs vores guide: Sådan vælger du den rigtige næsesuger

I almindelighed, kan brugen af ​​saltvand og elektriske næsesugere være et godt supplement til at hjælpe med at reducere symptomerne på snottet næse og fremme vejrtrækning og søvn hos børn. Det er også vigtigt at bemærke, at en elektrisk næsesuger som SnotBuster er BPA-fri, hvilket gør det et sikkert valg for børn og forældre.

Læs vores artikel: Hjælp! Jeg er bange for at bruge en næsesuger - her gennemgår vi de tanker du måske går rundt med.

Læs også vores artikel: Gratis babypakker 2023 - listen er fyldt med gratis babypakker som du kan bestille online og få tilsendt eller afhente hos den nærmeste forhandler.

Tilbage til blog
1 af 3