Salg til institutioner

Forkølede børn med tilstoppet næse er et almindeligt tilfælde i institutionerne rundt om i landet. Hos SnotBuster leverer vi løsningen på problemet - en effektiv og brugervenlig elektrisk næsesuger i absolut højeste kvalitet.

Det er ikke altid, at børn holdes hjemme på grund af forkølelse. Med vores innovative næsesugere kan institutionerne effektivt lindre børnenes tilstoppede næser helt smertefrit, så dagen og legen bliver en smule sjovere.

SnotBuster er nem at bruge for alle og giver effektiv lindring her og nu. Den er designet med henblik på at være hygiejnisk og nem at rengøre, så institutionerne kan føle sig trygge ved at bruge den.

Børnenes trivsel og velvære står øverst på dagsorden, og SnotBuster er et vigtigt og åbenlyst værktøj i at sikre dette. Vi arbejder konstant på at forbedre SnotBuster baseret på den feedback og læring, vi løbende modtager. Men én ting er sikkert: vi er utroligt stolte af at kunne hjælpe så mange børnefamilier med at gøre hverdagen lettere med SnotBuster.

Vi har allerede leveret til flere forskellige dagplejer og private pasningstilbud i Danmark. Vi sørger altid for at få jer godt i gang fra start, så der ikke er nogen tvivl om, hvordan produktet skal bruges.

Ønsker du yderligere information om SnotBuster, eller ønsker du at bestille et større parti, så kontakt os på info@snotbuster.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Offentlig institution: Vi tager imod EAN.