Næsesuger til baby

En næsesuger kan være en uvurderlig hjælp, når dit barn lider af en tilstoppet næse på grund af en forkølelse eller allergi. Det kan være svært for babyer og småbørn at klare sig med en blokeret næse, da det påvirker deres vejrtrækning, søvn og generelle trivsel. Men hvad kan du gøre som forældre?

Et god bud vil være at gøre brug af en god næsesuger til at fjerne snot og slim fra dit barns næse. Hos SnotBuster forhandler vi en innovativ en af slagsen, der kan gøre livet lettere for både dig og dit barn.

Snotbuster har 5 forskellige sugestyrker - tilpas til dit nivuea

Det bedste valg

Stærk og skånsom

SnotBuster har fem forskellige indstillinger alt efter hvor stærk en sugestyrke du har behov for. Uanset niveau vil dit barn opleve en skønsom men effektiv behandling takket være de bløde sugehoveder lavet af silikone (fødevarekvalitet).

Som en ekstra bonus har SnotBuster indbygget lysshow der lyser op i forskellige farver samt mulighed for at afspille musik. Alt sammen til stor fornøjelse for dit barn. Det hjælper samtidig med at fange opmærksomheden og gøre behandlingen meget lettere.

Køb SnotBuster i dag
Snotbuster er nem at rengøre og desinficere

Det økonomiske valg

Nem rengøring

SnotBuster er revolutionerende ved at du IKKE skal købe dyre engangsfiltre.

Her samles snottet i opsamlingskoppen under sugehovedet. En unik feature her er vores tilbageløbsfilter/sikring (Backflow Preventer) som sikrer at snottet ikke finder vej tilbage til næsen eller videre ud i enheden.

Efter brug kan du skille enheden ad og vaske de tre dele i varmt vand med sæbe - Så er den klar til brug igen.

Køb SnotBuster i dag
Snotbuster oplades med USB-C og kan tages med på farten

Altid tilgængelig

Du bestemmer

SnotBuster let at tage med på farten og oplades nemt med USB-kabel (medfølger). Så hvad end i skal på charter ferie eller forlænget weekend hos bedsteforældrene, så er SnotBuster altid let at have med på turen.

Det er træls at stå på "udebane" med et skrigende barn hvor intet syntes at virke når næsen stopper til. Gør dig selv en tjeneste og bliv en del af SnotBuster-familien i dag.

Køb SnotBuster i dag
Snotbuster har 3 forskellige sugehoveder - tilpasset efter alder og behov

Ergonomisk udformet

En løsning til alt

Du får tre forskellige sugehoveder i blødt silikone, som hver i sær er ergonomisk udformet til formålet. Sugehoveder er BPA-fri.

OBS: Alder betegnelsen er vejledende. Brug blot det sugehoveder som du oplever virker bedste til dit barn. Vores næser er forskelligt opbygget, så behovet for en anden form kan sagtens forekomme.

Køb SnotBuster i dag
Snotbuster har stor opsamlingskop, lang batterilevetid og er sikker i brug med autosluk

Din sikkerhed

Lang batterilevetid

SnotBuster er det økonomiske valg på længere sigt i forhold til billige alternativer hvor løbende tilkøb af dyre engangsfiltre vil få regningen til at løbe op.

Vi har udviklet en effektiv og nytænke næsesuger hvor du får lidt mere for pengene og samtidig har en næsesuger der holder mange år frem.

SnotBuster er CE-mærket og BPA-fri.

Køb SnotBuster i dag

Du kender det sikkert...

Dit barn har en tilstoppet næse - humøret er i bund hos både baby og forældre... men vidste du at dit barn oplever en tilstoppet næse som værende ubehagelig og direkte forstyrrende for søvnen?

Det kan også påvirke deres appetit og generelle helbred. Desuden kan slim fra næsen flyde ned i øregangen og forårsage øreinfektioner, hvilket kun gør situationen værre. Det er derfor helt afgørende at bruge en effektiv næsesuger, som kan fjerne slim og opretholde en problemfri vejrtrækning hos dit barn.

Vores bedste bud til dig!
Vi har en af de bedste, hvis ikke den bedste løsning på markedet. En avanceret og meget effektiv næsesuger - SnotBuster. Vores avancerede næsesuger er specielt designet til at sikre en nem og effektiv fjernelse af snot og slim fra dit barns næse. SnotBuster bruger en blid sugemetode, der skaber et kontrolleret vakuum som er helt essentiel for at fjerne snottet uden at forårsage ubehag eller skade hos dit barn. Sugehovedet er ergonomisk udformet og lavet i blødt silikone, hvilket gør den ekstra skånsom mod dit barns næse.

En SnotBuster næsesuger har fem justerbare gear i forhold til hvor stærk sugeevne du ønsker. Ved brug vil det snot der suges ud bliver samlet i en kop under sugehovedet. Her sidder et unikt tilbageløbsfiltre (Backflow Preventer) som gør at snottet forbliver i koppen. Efter brug kan enheden let rengøres, hvilket også betyder at du slipper for at købe dyre engangsfiltre. SnotBuster er din engangsinvestering som fra start begynder at tilbagebetale din tillid.

Prøv SnotBuster i dag

En tilstoppet næse kan være til stor irritation for dit barn, men heldigvis findes der en nem løsning - SnotBuster.

Ved at bruge en næsesuger som SnotBuster kan du lindre dit barns ubehag, forbedre deres vejrtrækning og sikre en bedre søvn. SnotBuster er en pålidelig og brugervenlig løsning, der er skånsom mod dit barns næse. Invester i SnotBuster og hjælp dit barn med at trække vejret frit igen.

Piiist... du opnår det bedste resultatet ved at bruge saltvandsdråber før behandlingen.