Vi gør en forskel sammen

Hos Snotbuster.dk støtter vi række mærkesager aktivt - vi står sammen med en masse andre virksomheder og webshops i Danmark om at belyse vigtige emner som fortjener at blive taget seriøst for vores alle sammens skyld. Læs nedenfor hvilke mærkesager vi støtter og hvorfor vi har valgt at deltage aktivt i det enkelte projekt.

Webshop Mærket

Vi går ind for sikker handel på nettet - derfor er vi også en del af Webshop Mærket. De er til for din sikkerhed online.

webshop mærket logo

Online Tryghed

Det er de færreste brugere på internettet, som er klar over, hvordan de sikrer sig, at siden de besøger, er sikker. Derfor har Online-tryghed.dk udviklet en mærkeordning sådan at vores kunder med det samme kan se, at der her er tale om en sikker side.


Vores webshop har SSL-certifikat som er er et digitalt certifikat, der autentificerer et websteds identitet og muliggør en krypteret forbindelse så alt kommunikation er sikker. Derudover har vi en privatlivspolitik således du som bruger kan se hvordan vi som virksomhed behandler din personoplysninger. Slutteligt har vi et synligt dansk CVR-nummer i bunden af vores hjemmeside.
Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af online-tryghed.dk’s sikre sider 

Miljøvenlig Pakning

Vi har alle et ansvar for at stoppe den globale opvarmning. Vi gør vores ved at begrænse vores brug af nødvendige materialer. Vi anvender så lidt vi kan og forsøger så vidt muligt at bruge papkasser af genbrugsmaterialer, eller som minimum papkasser der på anden vis begrænser brug af andre materialer såsom tape og plastik. Vi begrænser print af papir og forsøger at bruge papkasser som er skræddersyet til produktet så vi undgår at bruge fyld til at sikre forsendelsen.

Miljøvenlig pakning certifikat snotbuster.dk

Dansk CVR

Vi har dansk CVR-nummer - det betyder at vores webshop skal overholde en række regler til gavn for alle:

 • Vi skal overholde den danske markedsføringslov
 • Vi skal overholde den danske købelov
 • Vi skal overholde den danske aftalelov
 • Vi skal overholde E-handelsloven
 • Vi skal oplyse en kontaktformular, email eller telefonnummer
 • Man kan til enhver tid klage til forbrugerombudsmanden, hvis man føler sig uretfærdigt behandlet i en tvist med os som sælgende part

Dansk cvr logo - Snotbuster.dk 

Etik Online

Som virksomhed ønsker vi at være transparente og gennemskuelige i hvad vi bruger cookies og anden data til samt at vores kilder er i orden.

Online etik af snotbuster.dk

Folkelisten - Mangfoldighed

Folkelisten hylder mangfoldigheden og viser at Snotbuster.dk er lige så åbensindet som mange andre. Vi vil gerne vise at vi respekterer hinanden, og giver plads til hinandens forskelligheder.

folkelisten

Affaldssortering

Hos Snotbuster.dk sorterer vi vores affald efter de gældende regler og retningslinjer. Vi forsøger at reducere mængden af vores affald ved at tænke i nye løsninger. Derudover panter vi alt hvad der kan pantes og kender til FN's verdensmål.

Etik online Logo

Plastik Nej Tak

Plastik er en af de helt store syndere. Vi gør alt hvad vi kan for at minimere vores brug af plastik og sørger for at affaldssortere det vi bruger og modtager korrekt. På den måde er vi med til at gøre en forskel.

Plastik nej tak logo

Vi Sparer Energi

Overordnet set handler dette om at vi foretager en aktiv indsats i at reducere energiforbruget i dets mange facetter. Det omhandler eksempelvis:

 • Vi har energioptimeret med en miljøvenlig energikilde
 • Vi lader ikke lys brænde unødvendigt
 • Vi har reduceret indetemperaturen

Vi sparer på energien logo

Spar På Vandet

Spar På Vandet handler overordnet set om, at vi skal spare på vores vitale drikkevand, og sørge for at vand generelt ikke bliver kontamineret på vores lille planet, Jorden. Det omhandler eksempelvis:

 • Vi sparer på brugsvandet i forbindelse forplejning
 • Vi sparer på brugsvandet i forbindelse med personlig pleje, såsom ved håndvask o.l.

Spar på vandet logo

SSL mærket

Hos Snotbuster.dk er du garanteret en sikker oplevelse som overholder alle gængse regler omkring sikker nethandel.

SSL mærke logo

Sikker Browsing

Hos os kan du handle sikkert på en webshop som overholder alle regler omkring sikker nethandel.

Sikker Browsing logo

Greenmindset

En grøn profil fylder mere og mere i dag - hos Snotbuster.dk forsøger vi hver dag at være grønnere end dagen før. Vi evaluerer løbende på alt lige fra el, fragt leverandør, emballage m.fl.

Greenmindset logo

Vi Er Grønne

Et dansk initiativ, som arbejder for at få danske virksomheder til at udvise bæredygtig adfærd ved driften af deres virksomhed. Hos Snotbuster fylder dette meget for os hvorfor vi har valgt at være med i denne ordning.

Vi er grønne

Reklamebeskyttelse

Hos Snotbuster ønsker vi ikke at blive kontaktet af sælgere uden vores samtykke.

Reklamebeskyttelse logo

Arbejdsmiljø

Ingen mennesker er ens - vi støtter op om at der skal være plads til alle på arbejdsmarkedet uanset alder, køn, religion, etnicitet, seksualitet m.fl.

Arbejdsmiljø logo