Affiliate & Influencer samarbejder

Influencer

Hos Snotbuster.dk ser vi stor værdi i at samarbejde med influencere for at sprede budskabet om vores unikke og revolutionerende produkt. Vi ser gerne at du som influent selv har børn og dermed kan nikke genkendende til det evige problem med snottede børn der vil det ene eller det andet, fordi næsen er stoppet og humøret er i bund. Om du har 50.000 følgere eller 1.200 følgere - det går vi ikke så meget op i, hvis blot du kan dokumentere at dine følgere også er relevante for os.

Er du influent og kunne tænke dig at arbejde sammen med os, så er du meget velkommen til at kontakte os - tryk på kontakt knappen nedenfor.

Affiliater

Vi har et let omsætteligt produkt - og du er stærkt til at markedsføre det. Lyder det bekendt?

Vi er i dag oprettet på Partner-ads hvor du/i kan ansøge om, at blive partner på vores affiliate-program - søg efter Snotbuster eller program ID: 10369. Ser du et ekstra stort potentiale, da du tilfældigvis producerer affiliate content om baby- og børne relaterede ting, så tøv ikke med at række ud til os. Vi er meget åbne for at lave et endnu tættere samarbejde end hvad vi kan tilbyde på Partner-ads.

Vi tror på, at ved at tilpasse vores samarbejdsvilkår til den enkelte, kan vi skræddersy et samarbejde, der er til gavn for både os og dig.

Vi er klar - er du?

Hvis du er en influence eller affiliater og gerne vil hjælpe forældre med at få en nemmere hverdag for deres børn, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og undersøge mulighederne for et tættere samarbejde.

Kontakt os i dag