bananpandekager baby opskrift

Bananpandekager baby opskrift

Har du nogensinde tænkt over, hvordan du kan kombinere sjov, sundhed og næring i én enkelt lækkerbid? Lad mig introducere dig for den perfekte løsning - bananpandekager! Disse fantastiske små pandekager er ikke kun søde og velsmagende, men de er også nemme at lave og fyldt med alle de næringsstoffer, som dit barn har brug for. Så lad os tage fat på opgaven med at skabe sunde og sjove bananpandekager, der vil få dit barn til at smile fra det ene øre til det andet.

Bananpandekager baby – Opskrift på sunde og sjove bananpandekager

Ingredienser:

 • 1 styk moden banan
 • 1 æg
 • 0,5 dl. havregryn
 • En knivspids kanel eller vaniljepulver (valgfrit)
 • En smule smør eller olie til stegning

Opskriften giver ca. 4-6 bananpandekager til din baby alt efter hvilken størrelse du vælger at lave dem i.

Fremgangsmåde:

 1. Start med at blende en moden banan, et æg og havregryn sammen med en stavblender, blender, foodprocessor eller lignende, indtil du får en ensartet dej.
 2. Lad dejen hvile i 5-10 minutter, så den kan samle sig og blive lidt tykkere. Hvis den virker for tynd, kan du tilsætte ekstra havregryn. Du kan også tilføje en smule kanel (sørg for at bruge ægte kanel) eller vaniljepulver for ekstra smag.
 3. Varm en pande op ved medium varme og tilsæt en smule fedtstof, såsom smør eller olie.
 4. Lav små pandekager ved at hælde dejen på panden. Steg dem i ca. 40-60 sekunder på hver side, indtil de er gyldne og gennembagte.
 5. Når pandekagerne er færdige, kan du lægge dem på en tallerken. Du kan også dække dem til med stanniol for at holde dem varme.
 6. Server pandekagerne med det samme, eller opbevar dem på køl eller frys dem ned til senere brug.

Har du set vores lækre opskrift på: Øllebrød til baby.

De er nemme at lave og kan serveres med forskellige toppings, såsom frisk frugt eller bær – de kan også nydes lige som de er. Bon appetit!

Husk, at du kan tilpasse opskriften efter dit barns præferencer. Hvis dit barn er i stand til at håndtere lidt mere tekstur, kan du tilføje lidt havregryn eller små stykker af frugt i pandekagedejen. Du kan også prøve at eksperimentere med forskellige krydderier som kanel eller vanilje for at give pandekagerne en ekstra smagsdimension.

Ikke kun vil dit barn elske at spise disse lækre baby bananpandekager, men du vil også have fornøjelsen af at se deres ansigt lyse op, når de opdager de sjove former og farver. Og vigtigst af alt, du vil have den tryghed ved at vide, at du giver dit barn en sund og nærende start på dagen.

Så tag fat i panden og mos den modne banan, fordi du nu er klar til at skabe magiske øjeblikke og lækre smagsoplevelser til din baby.

Har du set vores artikel: Gratis babypakker 2023 - listen er fyldt med gratis babypakker som du kan bestille online og få tilsendt eller afhente hos den nærmeste forhandler.

Piiist... er jeres lille engel af og til forkølet? Læs om vores unikke næsesuger og hvordan SnotBuster kan hjælpe med at løse den udfordring bedst muligt!

Tilbage til blog
1 af 3