Mor holder babys hånd

Modermælk i næsen på forkølet baby

Det kan være svært at håndtere en stoppet næse hos et spædbarn om natten, da det kan gøre det svært for barnet at trække vejret og deraf har problemer med at falde i søvn og sove. Det er derfor vigtigt at hjælpe barnet med at kunne få luft og løsne snottet. En metode er at bruge saltvandsdråber i næsen for at løsne snot, før man suger det ud med en elektrisk næsesuger. Det kan også hjælpe at holde barnet i en skråstilling, som kan hjælpe med at åbne næsen. 

Et gammelt husmor råd til siger også at modermælk kan bruges som alternativ til saltvandsdråber. Hos SnotBuster vil vi ikke diktere hvad man kan og skal gøre, da det er op til den enkelte forældre. Vi vil dog gerne understrege at saltvandsdråber har en beviselig effekt da det fortynder snottet i næsen. 

Se vores løsning til snottet næse: SnotBuster næsesuger fjerner snot nemt og effektivt fra dit barns næse

Modermælk kan have nogle naturlige antistoffer, der kan hjælpe med at bekæmpe infektioner, så det er ikke umuligt, at det kan hjælpe med at lindre snottet i en babys næse. Men det er vigtigt at bemærke, at der ikke er nok videnskabelig evidens til at understøtte dette som en effektiv behandling, og det kan også være svært at administrere korrekt. Saltvandsdråber er en almindelig og effektiv metode til at løsne og fjerne snot fra en babys næse – hvorfor det vil være vores anbefaling at gå den vej, men modermælk kan måske være en løsning her og nu, hvis man står uden saltvandsdråber eller et bedre alternativ på at løse problemet. 

Læs vores artikler : Snottet spædbarn – hvad gør jeg? og Sådan vælger du den rigtige næsesuger

Husk at du kan købe dine saltvandsdråber online hos os og mangler du en effektiv løsning til at få snottet ud og er træt af at bruge en næsesuger med mundstykke eller næsesugerkoppen, så har vi et supergodt elektrisk alternativ til dig, som med garanti vil fjerne alt snottet når det er opløst i næsen.

Læs også: Fjern snot - Sådan fjerner du snot i dit barns næse

Læs også vores artikel: Få baby til at sove - 5 basale men effektive tips

Tilbage til blog
1 af 3