Gratis babypakke 2023 Komplet liste med aktive babypakker

Gratis babypakke 2024 → Komplet liste med aktive babypakker

Det er en fantastisk mulighed for gravide at modtage gratis babypakker fyldt med udstyr til deres kommende baby. Mange virksomheder tilbyder gratis prøver af deres produkter i disse baby startpakker, hvilket er en god måde for virksomhederne at promovere deres produkter og for forældrene at prøve forskellige produkter til deres babyer, uden at skulle betale for det. Dette "win-win" koncept er til stor fordel for både virksomhederne og de kommende forældre.

Butikker, webshop eller virksomheder med gratis babypakker

De udvalgte butikker og webshops med gratis babypakker opdateres løbende. Mangler vi en babypakke på listen må du meget gerne skrive til os på info@snotbuster.dk - så sørger vi for at opdatere listen så alle kan få glæde af det.

Se også vores løsning til snottet næse: SnotBuster næsesuger fjerner snot nemt og effektivt fra dit barns næse

Rema 1000 gratis babystartpakke

Tilbyder én gratis babystartpakke til alle kommende og nybagte forældre. Deres babystartpakke indeholder udvalgte babyprodukter af høj kvalitet fra REMA 1000. Babystartpakken bestilles online og afhentes i din lokale REMA 1000. Der udleveres én babystartpakke pr. barn.

Bestil din Rema 1000 babypakke online her.

Skoringen gratis babypakke

Hos Skoringen får du et par bløde strømper med mønster, en blød krammebold, en sutteklud til de stille stunder (Min datter kan absolut ikke leve uden den her 😍), et par skindfutter i 1 års fødselsdagsgave og masser af gode råd. Deres babypakke er virkelig lækker og bestemt værd at få fingrene i. Du skal bestille online og vælge hvilken butik du vil afvente hos.

Bestil din babypakke hos Skoringen online her.

Babysam gratis babybox

BabyBox indeholder produkter af høj kvalitet og tilbud til mor, far og baby. Indholdet af BabyBoxen varierer, men indeholder altid kvalitetsprodukter som du med garanti bliver glad for.
Når du har udfyldt formularen online hos Babysam, modtager du en kvittering, som du viser i din lokale BabySam, hvor din Babybox vil blive udleveret.

Bestil din Babysam Babybox online her.

Ønskebørn gratis ønskeboks

Ønskeboksen - her varierer indholdet fra gang til gang, så det ikke nødvendigvis fordi du får det samme som din veninde som du går på barsel med. Indholdet vil dog altid være super lækkert og relevant for både dig og baby. Ønskeboksen skal bestilles online og skal afhentes hos din lokale Ønskebørn butik.

Bestil din Ønskebørn ønskeboks online her.

Læs også vores guide: Tjekliste til babyudstyr - alt du skal bruge til en nyfødt

Libero gratis babypakke

Bliv medlem Libero Klubben hvor du herefter kan bestilles en velkomstgave i form af en babypakke. I babypakken finder du:

  • Libero sommerfugl, 1. stk.
  • Libero Touch str. 1, 1. stk.
  • Libero Touch str. 2, 1 stk.
  • Libero Wet wipes rejsepakke 1.stk.
  • En prøve på intimvask fra Libresse.

Læs mere her og bliv en del af Libero Klubben.

PhotoCare baby-start-pakke

Et absolut must have hvis du ligesom os elsker et fysisk billedalbum. PhotoCare starter dig godt i gang med gratis fotografering samt gavebevis til bestilling af billeder efterfølgende (en meromkostning må forventes!). Deres babypakke er virkelig guld værd hvis du vil starte op fra start med et billedalbum af din guldklump 😍

Bestilt PhotoCare baby-start-pakke her.

Babykasse.dk gratis prøvepakke

Her får du 14 stk. bleer fordelt i str. 1-2 fra Libero. Det er ikke den største babypakke, men skal du indhente alt hvad der er gratis, så er det en ganske fin pakke. Libero er for de fleste de bedste bleer, de er bare dyre sammenlignet med så meget andet. Personligt bruger vi selv dem fra Rema 1000, men de første 3 måneder brugte vi kun Libero da vores datter kun kunne passe dem - og vi prøvede virkelig mange forskellige.

Bestilt Babykasse.dk prøvepakke her.

Læs også: Hvorfor SnotBuster er et must-have for børnefamilier.

Bæklund Design gratis babypakke

Er du gravid eller har du lige født, så kan du hos Bæklund Design få en sutteholder helt gratis med barnets navn broderet på sutteholderen. Derudover får du også:

  • 1 stk. kode til gratis broderet navn på deres fine sengetøj (baby eller junior)
  • 1 stk. kode på 20% rabat på dit næste køb

Den eneste betingelser er at du tilmelder dig deres nyhedsbrev, hvilket de udsender ca. en gang om måneden. De har også en række af andre lækre babypakker til lave priser.

Bestilt Bæklunddesign.dk gratis babypakke her.

Nemlig.com gratis baby startpakke

Bestiller du i forvejen dine dagligvarer her - så kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev og tilgå et link derfra. Så får du en rabatkode som du kan bruge ved næste bestilling af dagligvare. De kvitterer med at sende en baby startpakke med de andre varer. For jer der ikke handler på Nemlig.com - det er måske ikke det værd. Man skal som regel over 300-400 kroner før de leverer er min erfaring.

Læs mere om Nemlig.com baby startpakke her.

Mammashop digital babypakke

Tilmeld dig Mammashop nyhedsbrev og få tilsendt en gratis digital babypakke. Lige nu indeholder den en gratis e-bog omkring de første 5 måneder samt en masse dejlige udvalgte rabatkoder.

Læs mere om den digitale babypakke her.

Babyuniverset digital babypakke

Digital babypakke med forskellige milepælskort, plakater og diverse skabeloner samt en e-bog. Ved bestilling bliver du tilmeldt deres nyhedsbrev.

Læs mere om den digitale babypakke her.

Se også vores opskrift på de lækreste: bananpandekager til din baby og vores lækre: Øllebrød til baby.

Ikast Etiket gratis babypakke

Babypakken indeholder børnefamiliernes absolutte favoritter, når de skal sætte navn i tøjet. Du får 10 stk Navnemærket og 10 stk minimærket i babypakken. Du betaler kun for fragten - du kan evt. bestille andre varer for at få mere for “pengene”.

Bestil din gratis babypakke fra Ikast Etiket online her.

Smartkidz – babytøj for kun 1 krone

Babypakken er udsolgt pt. men de arbejder på at få den tilbage igen. Du kan holde dig opdateret her.

Lidl gratis babypakke

Den er desværre udgået for nu, men der arbejdes på en ny løsning. Ny information vil være tilgængelig her.

Føtex for de små - gratis medlemskab

Deres babypakke ser ud til at være udgået. De tilbyder i stedet for at børne familier kan tilmelde sig “Føtex for de små” - her får i løbende en masse unikke tilbud som kun er for medlemmer.

Tilmeld dig “Føtex for de små” her.

Piiist... døjer dit barn med en tilstoppet næse? Læs vores artikel: Tilstoppet næse hos spædbørn og børn - Sådan løser du det

Læs vores guide til: Korrekt brug af en elektrisk næsesuger – sådan gør du det

Læs også vores artikel: Få baby til at sove - 5 basale men effektive tips

Tilbage til blog
1 af 3